Не се заблуждавайте, вие не сте изключение. Поне веднъж в

...
 
 
Не се заблуждавайте, вие не сте изключение. Поне веднъж в
Коментари Харесай

3 начина, по които токсичният мъж бърка в ума ви

 

 

Не се заблуждавайте, вие не сте изключение. Поне един път в живота си всяка жена е попадала на подобен мъж.

Как ще разберете дали имате отровен мъж в живота си? Позволете ни да ви представим трите най -често срещани умни игри на токсичните мъже и не се колебайте да прецените сами.

 

Въпреки, че на пръв взор не им проличава, тези мъже имат личностни и психологични разстройства и се нуждаят от професионална помощ. В началото на връзката си с подобен човек, евентуално под влияние на възприятията и страстите си, няма да съумеете да забележите предупредителните сигнали.

 

Ето и  трите „ игри на мозъка “, с които токсичните мъже си играят с вас.

 

Игра #1: Спечелете, запазете или придобийте надзор

Токсичните мъже са пристрастени към контрола – в случай че нямат надзор над други хора, те нямат нищо. Ако те могат да провокират избран отговор от вас или да ви подбуден да вършиме това, което желаят, това им дава чувството за мощ, което търсят.

Това ги кара да се усещат като че ли управляват обстановката и също по този начин им дава чувството за власт над вас.

Каква е историята зад това? би трябвало да имат надзор на всички места, само че в случай че не могат да го получат, където пожелаят, ще удвоят дозата върху вас. Така че, в случай че не могат да имат надзор по време на работа, те ще го търсят другаде – ерго ще го компенсират с вас.

 

Обърнете внимание, в случай че съзнателно се оставяте под неговия надзор, с цел да го задоволите!

 

Игра #2: Насаждат ви възприятие за виновност

Токсичните мъже се стремят да ви създадат по -нисши, защото това е единственият метод да се почувстват по -добри. Като ви вършат несигурни, те се усещат по -уверени.

И, несъмнено, в случай че не извършите това, което токсичните хора желаят да извършите, те ще ви накарат да се чувствате извънредно отговорна. Те ще ви назовават с ​​имена и могат да ви унижат или да ви накарат да повярвате, че вършиме нещо неправилно.

Вместо да каже намерено: Имам проблем с това, което правиш, токсичният мъж може да ви упрекна, че сте, с цел да може той да прави повече секс.

Това е вреден метод за изложение на усеща или страсти и не желаете да станете жертва на такава операция.

 

Игра #3: Срам и комплициране

 

Токсичните мъже лекуват комплексите си, като унищожават другите хора. Те се усещат добре единствено в случай че хората, с които са заобиколени, се усещат нещастни и ще създадат всичко, с цел да основат такава среда за себе си. Хората, които играят тези „ игри на мозъка “, се пробват да изразят гнева си, като желаят да ви заловен да вършиме нещо, което считат за неуместно.

Те просто чакат да извършите неточност, с цел да могат да ви засрамят или да посочат по какъв начин това, което вършиме, е неверно.

Ако да вземем за пример споменете нещо, обвързвано с религията, може би това е всичко, което са чакали, с цел да ви накара да се срамувате от убежденията си.

Освен това те са доста положителни в това да ви – ще ви кажат нещо обидно и по-късно, когато вие се почувствате засегнати, те ще се опитат да ви изкарат свръхчувствителни, неразбиращи и какво ли още не…

Често в такива обстановки ще чувате  „ Понякога си толкоз сензитивна “. или „ Това беше просто смешка, успокой се “.  Първо ви наскърбяват, след това омаловажават реакциите ви. Сякаш съзнателно ви нараняват два пъти.

Сигурни ли сте, че желаете да се справите с тези неща или да продължите и задълбочите връзките си с подобен вид мъже?

 

Въпреки че може да сте жертва на отровен човек, не забравяйте, че има огромна възможност токсичният човек да е жертва на различен отровен човек и кръгът просто се върти.

 

Не можете да ги измененията, само че можете да се опитате да им помогнете, тъй като те в действителност се нуждаят от помощ.

 

Има хора, квалифицирани да се оправят с такива проблеми и най -доброто, което можете да извършите, в случай че не желаете да загубите този човек, е да го държите за ръката по време на процеса на осъзнаване, че имат проблеми.

 

 

 

 

Но в случай че мъжът не желае помощ, не се задържайте дълго, с цел да бъдете „ омагьосани “ от токсичните мъже. Дължите си доста повече.

Не се самоубеждавайте, че можете да го измененията. Защото, в случай че не сте професионален терапевт, надали е евентуално да повлияете на държанието му. Последното нещо, от което се нуждаете, е да се съсипете, като се опитате да го разберете и дадете всичко от себе си, с цел да му помогнете.

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР